Erhvervslokaler

Erhvervslokaler

Erhvervslokaler til alle typer virksomheder

Lej et Lagers erhvervslokaler egner sig til alle typer af små og mellemstore virksomheder. Vi udlejer lokaler til eksempelvis håndværksmestre, produktionsvirksomheder, montører og virksomheder inden for handel og engros. Du kan anvende lokalerne som kontor, værksted, produktionslokale eller lige præcis det, du har brug for.

Lokalerne er velegnede som firmadomicil for mindre erhvervsdrivende. I bliver en del af et godt og hyggeligt miljø, hvor folk snakker sammen og hjælper hinanden.

Adgang hele året rundt | Lej et lager

Adgang døgnet rundt hele året

Du får egen indgang til din virksomhed, og I har adgang til erhvervslokalet døgnet rundt, 365 dage om året. Der er både rulleport og dør tilknyttet hvert lokale. Størrelsen på lokalet kan tilpasses dit behov. Lokalerne varierer i størrelse fra 50 kvadratmeter op til flere hundrede kvadratmeter.

Der er fælles toilet og badefaciliteter, der dækker behovet for mindre firmaer. I får jeres egen postadresse, og der er adgang til internet i hvert lejemål. Normal brug af internettet er inkluderet i lejen. Det er et billigt koncept, og lejemålene er uden tidsbegrænsning.

Læs mere om lokalernes faciliteter

Central placering

Hvis du lejer et erhvervslokale hos Lej et Lager, får din virksomhed lyse og rummelige lokaler, der er centralt placeret i Tune tæt ved Roskilde, Hedehusene, Greve og Karlslunde. Der er gode tilkørselsforhold.

Bygningerne er tidligere svinestalde, der er moderniserede og istandsatte, så de opfylder alle krav til drift af virksomhed. Der er alle de faciliteter, virksomheder har brug for i det daglige.

Kontakt os for at høre, om der er et ledigt lokale

Adgang hele året rundt | Lej et lager

Vil du vide mere, eller vil du leje et lager?

Kontakt os her